Biskupský chlebíček s parmezánem a sušenými rajčaty

Budete potřebovat
1 prášek do pečiva
180 g mouky
3 vejce
2 kelímky bílého jogurtu s obsahem tuku 0%
koření
50 g parmezánu
200 g sušených rajčat
Máslo a mouka na vymazání a vysypání formy
Postup
1. Předehřejte troubu na 180 °C. V misce smíchejte prášek do pečiva s moukou.
2. Ve druhé misce smíchejte vejce a jogurty a potom opepřete. Tuto směs opatrně přimíchejte do mouky, přidejte parmezán a na kousky nakrájených sušených rajčat.
3. Vytvořené těsto vložte do formy na biskupský chlebíček vymazané máslem a vysypané moukou. Vložte do trouby na 35 minut. Potom vyklopte z formy a před podáváním nechte vychladnout.
Poznámka
Tento recept na biskupský chlebíček si přizpůsobte podle vlastní chuti: olivy, kapary, sýr "mimolette" nakrájený na kostky, nasekané bylinky, ...